90 (212) 210 10 10

Dekanın Mesajı

Dekanın Mesajı

Sevgili Öğrencilerim ve Kıymetli Ailelerimiz

 

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 2021 - 2022 akademik yılında ilk öğrencilerini kabul ederek eğitim - öğretime başlayacaktır. Diş Hekimliği Fakültemizde üniversitemizin benimsediği Eğitim 5.0 modeli ile dijitaleşme ve teknolojik gelişmelerden yararlanarak 3D printing ve yeni nesil lazer teknolojiler gibi olanaklara sahip yeni nesil diş hekimliği eğitimi vereceğiz. Bu doğrultuda günün teknolojisini kendi iş süreçlerine yansıtabilen kişiye özel tedavi sunabilecek başarılı diş hekimleri yetiştireceğiz.

Neotech Kampüsümüzün teknolojik altyapısı, alanında önde gelen deneyimli öğretim üyeleri ve uluslararası standartlar doğrultusunda hazırlanmış müfredatımız ile öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini geliştirerek bilimsel bilgi ve prensiplere hâkim, sorumluluk sahibi, toplumun ve ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak, yenilikçi, iletişim gücü yüksek, evrensel, insani ve etik değerlere saygılı diş hekimleri yetiştirmek temel amacımızdır. Öğrencilerimize modern ve yetkin bir eğitim sunmak için 106 bin metrekare kapalı alana sahip NeoTech kampüsümüz bünyesinde Diş Hekimliği Fakültesi pre-klinik ve temel bilimler laboratuvarlarımız, dental ünitler ile temel disiplin dersleri ve mesleki uzmanlık dersleri için uygulamalı eğitimlerini alabilecekleri teknolojik altyapıya sahip donanımlı sağlık laboratuvarımız ve VR, AR, Robotik simülasyon laboratuvarlarımız yer almaktadır.

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak öğrencilerimizi sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde ve üniversitemiz temel değerleri doğrultusunda modern bilimin gerektirdiği akademik ve teknik imkanları güncel yenilikler ışığında en iyi şekilde kullanan, araştırmacı, insan odaklı, topluma yön veren bireyler şeklinde topluma kazandırmak amaçlanmaktadır. 

Prof. Dr. Firdevs Betül Tuncelli

Apply Nişantaşı