Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Derneği (ODMFR)'nin 3-6 mart 2022 tarihinde İzmir'de düzenlemiş olduğu

Moderatör olarakta görev alan Dr.Öğr.Üyesi Ali Sinan Horasan ve katılımcılar;  Ağız,Diş ve Çene Radyolojisinin Ulusal ve Uluslararası seviyede tanınırlığının arttırılması, Lisans ve Lisansüstü eğitimin standardize edilmesi, Diş Hekimliği Radyolojisinde nitelikli bilimsel araştırmalar yapılmasının desteklenmesi, sosyal sorumluluk projelerinin oluşturulması, sağlıkta şiddete karşı önlemlerin alınması için politikalar geliştirilmesi , Diş Hekimliği ve uzmanlık öğrencilerinin yetkin birer diş hekimi, Türkiye'deki tüm Diş Hekimliği Fakültelerinin Ağız,Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalından'dan katılan öğretim üyeleri ortak bir sonuç bildirgesinin yayınlamasına karar vermişlerdir.