Kuruluş Günü Töreni

Türk Diş Hekimliği ve kuruluş günü olarak kabul edilen 22 Kasım etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize Diş Hekimliğinin dünyada ve ülkemizde gelişimini anlatmak amacıyla Prof. Dr. Raif Erişen hocamızın hazırlayıp her yıl yaşanan değişiklikleri yansıttığı      film gösterisini izledik.

Öğrencilerimizin mesleklerini tanıma ve tarihsel gelişimini anlamaları ve öğrenmeleri büyük önem taşımaktadır.

Nişantaşı Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak 22 Kasım haftası etkinlikleri kapsamında bu tanıtımımızı geleneksel bir kutlama olarak her yıl gerçekleştirmekteyiz.