90 (212) 210 10 10

ETKİNLİKLER

İstanbul Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulunun Diş Hekimliği Fakültemizi Ziyareti

İstanbul Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulunun Diş Hekimliği Fakültemizi Ziyareti

İstanbul Diş Hekimleri odası yeni dönem Başkanı Sayın Diş Hekimi Berna Aytaç ve yönetim kurulu üyesi Dr. Nazlı Zeynep Aktaş 8 Mayıs 2023 tarihinde Fakültemizi ziyaret etmişlerdir.

İstanbul Diş Hekimleri odasına yıllarca çeşitli birimlerde hizmet ettikten sonra 2022-2023 döneminde başkanlığa seçilen Berna Aytaç, İstanbul Üniversitesinden Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Berna Tarım’ ın sınıf arkadaşı ve benim de öğrencimdir. Diş hekimleri adına yapmış olduğu tüm katkıları ve hizmetleri bizleri onurlandırmıştır.

Diş hekimlerinin eğitiminden çalışma hayatlarına kadar belirlemiş olduğumuz eksikleri ve problemleri tartışarak çözüm üretilmesi konusunda iş birliği içinde olmamızın önemini değerlendirdik.

Öğrencilerimizin de temsil edildiği oda faaliyet ve projelerine destek olacağımızı, ihtiyaçları doğrultusunda da öğrencilerimize her türlü destek olacaklarını belirttiler.

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin alanlarını birlikte gezdik, öğrencilerimizin böyle bir kampüste mükemmel bir alt yapıyla eğitim aldıkları için çok şanslı olduklarını ifade ettiler.

Birlikte işlevsel projelerde bir arada olma dileklerimizle Sayın Berna Aytaç ve Dr. Nazlı Zeynep Aktaş’ ı uğurladık.

Apply Nişantaşı