Geleceğin sağlıkçıları, mesleğe ilk adımlarını ‘beyaz önlük’ giyerek attı

Nişantaşı Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri mesleğe ilk adımlarını üniversitenin konferans salonunda düzenlenen törende beyaz önlüklerini giyerek attı. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Şenay Yalçın, “Bugün öğrencilerimiz ömür boyu yapacakları fedakârlıkların ve kurtaracakları hayatların simgesi olan beyaz önlüklerini onlara örnek olacak kişilerin elinden giyecek” dedi.

Nişantaşı Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin mesleğe ilk adımlarını simgeleyen beyaz önlük giyme töreni üniversitenin konferans salonunda gerçekleşti. Törene, Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Betül Tuncelli, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşuyla başlayan törende müzik dinletisi de sundu.