Beyaz Önlük Giyme Töreni

22 Kasım Türk Diş Hekimliği Kuruluş etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize mesleklerini benimseme, gereklilikleri yerine getirme ve farklılıkları kazandırmada etkili olduğunu düşündüğümüz beyaz önlük giyme törenini 23 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirdik.

Rektörümüz, rektör yardımcılarımız ve fakülte dekanlarımızın da bu törenimize katılımları bizleri onurlandırmıştır.

Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz önlük giyme töreni öğrencilerimiz ve katılan velileri mutlu eden mesleğe olan saygınlıkları ve aidiyetlerini artıran bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

Öğrencilerimizi yaşamları boyunca özenle ve gururla beyaz önlüğün gerekliliklerini yerine getireceklerine inanıyor onları ve ailelerini kutluyorum.